Tekst voor je website laten schrijven

Waar veel ondernemers tegenaan lopen bij het maken van een website is het schrijven van de content. Hoe schrijf je nou pakkende, foutloze teksten? En misschien nog wel belangrijker; hoe zorg je er voor dat er bezoekers op je website komen?

De tijd die je stopt in het schrijven van content en uitzoeken van alle 'trucjes' om beter te scoren in Google, kun je ook aan iets anders spenderen. Er zijn namelijk mensen die een goede tekst voor op je website zo uit hun mouw schudden, die de regels kennen en je kunnen helpen om van je website één groot visitekaartje te maken, die nog eens gelezen wordt ook.

Tekstschrijvers worden die mensen ook wel genoemd.

Notes

  • Tip voor de tekst op je website

    Als tekstschrijver voor je website verdiep ik me natuurlijk in jouw producten of diensten, zodat deze perfect worden weergegeven op je website. Maar wat ik nog veel belangrijker vind, is weten wat jouw bedrijf nou uniek maakt. Waarmee onderscheid je jezelf van je concurrent? Wat is voor de klant het voordeel van voor jou kiezen? Want juist dat moet uit je website blijken.

Waarom een tekstschrijver voor mijn website?

Waarom? Omdat een tekstschrijver door de ervaring doorgaans minder tijd nodig heeft dan jij wanneer je zelf gaat schrijven. Hierdoor is het vaak zelfs voordeliger om een tekstschrijver in te huren, omdat jij je kostbare tijd in je eigen bedrijf kunt stoppen. Maar buiten dat, je wilt natuurlijk ook gewoon een goede website. Je wilt hoger in de zoekresultaten van Google uitkomen en je wilt niet alleen je bezoekers informeren, maar ze ook zodanig aanspreken dat ze tot actie overgaan. Zo kun jij geld verdienen met je website. 

Ja, mijn site heeft een tekstschrijver nodig!

Heb je na het bekijken van mijn website zelf ook zin om jouw site naar een hoger plan te brengen? Laten we dan eens in gesprek gaan over je ideeën en wensen voor je website. Stuur een mailtje naar info@vandekraatsteksten.nl of vul het contactformulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.